Brusni keramički nastavak AS1058

Ø6MM, L-14,5mm, RD / 230F
Brusni keramički nastavak AS1058
Šifra:
141058
Stopa poreza
25 %
Cijena sa PDV:
10,25 € (77,32 kn)
Dodaj u košaricu
Rok dobave
10 - 15 radnih dana

Brusni keramički nastavak AS1058

S pravim nastavkom lako možemo ukloniti hibrid s površine noktiju, dati im željeni oblik i duljinu, zagladiti žuljeve i ukloniti ružnu kožicu. Također je savršen za rad na prirodnim noktima jer značajno ubrzava obradu bez ugrožavanja konačnog estetskog učinka. Dodatak ne prenosi toplinu pa nema neugodnog osjećaja grijanja.

Preciznost u procesu proizvodnje čini ga jednostavnim i sigurnim za korištenje.

TEHNIČKI PODACI:- materijal: cirkonijev oksid
- veličina: L-14.5mm, Ø 6.0mm
- oblik: ovalni
- oštrina / zrnatost: fino (crveno)
Oznaka u boji na rezaču označava oštrinu, zrnatost oštrice (gradacija)

Napravljen od najboljih dostupnih komponenti!

Pogledajte i ostalu ponudu proizvoda! 

Slični proizvodi

    Moyra Pečat No.12
    Moyra pečat - proziran
    Cijena sa PDV:
    11,25 €
    (84,87 kn)
    Makear COLOR RUBBER BASE - VIOLET CRB12
    2u1 RUBBER BASE U BOJI
    Cijena sa PDV:
    10,50 €
    (79,21 kn)
    Gumeni nastavak AS0881
    Gumeni nastavak 13mm
    Cijena sa PDV:
    7,63 €
    (57,52 kn)
    Brusni nastavak AS1070
    Ø 3,5mm, L - 8mm
    Cijena sa PDV:
    10,25 €
    (77,32 kn)
    Analitički kolačići
    Oni služe za bilježenje analitike posjećenosti web stranice i daju nam podatke na temelju kojih možemo pružiti bolje korisničko iskustvo.
    Kolačići za društvene mreže
    Kolačići potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja sa stranice na društvenim mrežama.
    Kolačići za komunikaciju na stranici
    Kolačići omogućuju pregledavanje, kontaktiranje i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
    Kolačići za oglašavanje
    Namijenjeni su ciljanom oglašavanju na temelju korisnikovih prošlih aktivnosti na drugim stranicama.
    Što su kolačići?
    Posjetom i korištenjem web stranice pristajete na korištenje i snimanje kolačića.U redu Saznajte više o kolačićima